Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


tomrummet



i konstform förfallen
tidsrymd bort
moturs strömmen
där tomrummet vilar paus
i skenbart skeende
andas vi ut ett tag
eller två





Fri vers av Preben
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-06-21 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben