Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


mellanrummet



som en väntan
en milt smekande väntan
av handens närhet
innan den nuddar hud

som ett rum
där tystnaden länge lägrat
men stigit cresendo
genom väckelsemötet

som en nyans
av läppars förståelse
strax innan kyssen
blottlagt förväntan





Fri vers av Preben
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-06-21 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben