Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara kvinna

Så vad var det att vara kvinna?

Att vara under, vara mindre, vara intet

och samtidigt

att vara vildare än någon vind,
eldigare än oraklets flamma,
samman i det väldigas cirkel.


eller
var vi bara
nästan män?




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-09 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak