Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ekar så i mitt hjärta

Jag kan höra dina ord eka mellan väggarna i mitt hjärta långt efter att du sagt dom
Dom rör sig mellan förmaken och kammarna, får mitt blod att röra sig snabbare
Men dom tar sig aldrig upp till hjärnan, synd är det
För hjärnan skulle ha berättat för hjärtat att lugna ner sig, att inte göra som det alltid gör
Ta till sig alla fina och vackra ord och bygga en framtidsdröm på dom
Ta till sig alla bortvända blickar och korthuggna svar och rasera drömmen på dom
Men hjärnan får inte den möjligheten, får bara signaler om hur pulsen ökar
Orden ekar, instängda, ifrågasatta, accepterade, fria
Vänster förmak, vill du ha mig
Vänster kammare, du vill ha mig
Höger kammare, ingen vill ha mig
Höger förmak, alla vill ha mig




Fri vers av Sjoholm
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-25 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm