Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sötvattenspärla

om det inte vore för min fysiska kropp
skulle hela jag få plats i en sötvattenspärla
inuti en mussla, femtio meter under marken
jag hör bara fiskars samtal dova genom skalet
och isens knarrande sång långt där ovanför




Fri vers av 99knivesinside
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-26 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside