Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag visste inte att det var kärlek

jag har plågats av det varma som smyger i halsgropen
det har skurit lite, brandrök har sipprat upp i svalget
det har förföljt mig in och ut ur rum med krossade fönster
- när Sara följde mig måste hon hålla i sig, hon sade det
och här har jag gått hela mitt liv




Fri vers av 99knivesinside
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside