Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loch Ness


Jag ser er men ni ser inte mig
hela tiden ett steg bakom er, hack i häl.
Ni som tror ni vet, ni vet ingenting
höga vågor delar havet i lågor
flödet är långsamt, stilla på ytan
jag väntar på botten som ett sjöodjur
redo för att äta upp mig själv.




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 149 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-27 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu