Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är alltid du


Dagen randas
Kylan finner sin mörka plats

Din skuggiga tillvaro har karvats ut i generationer

Ditt mörka sinne
Din otålighet
Ditt rastlösa sätt
Ditt tysta,
Avståndstagande manér, är nedärvt.
Given till dig att tackla

Du kan trotsa
Ta omvägar
Streta emot
Och
Slåss mot elementen
med all din kraft
Men...
Du är alltid du

För evigt stöpt
i en given form.

Designad bara
för dig




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-28 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP