Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som kännetecknar många projekt speglar stundom smärtsamt mycket hur vi hanterar varandras insatser även privat ... - publicerad här tidigare i juni 2013 men torde vara utan bäst före datum tyvärr ...


Det är inte fel ...

... att få spel
när du satsat allt
och en bra bit därtill ...

... men när du 
med rätta 
förväntar dig utdelning
får veta att gällande fördelning
inkluderar ett flertal
vilka ej ens var med ...

... Ja, i princip alla
utom just dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-28 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP