Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har han sagt det så...

Immunförsvaret, sa en professor
stimuleras när man är lycklig.
Man kan leva tio år längre
med hjälp av glädje!

Tänk om detta stämmer för alla...

En vits om da´n håller...









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-01 11:31



Bookmark and Share


  limerick
Just så, ett gott skratt förlänger livet!
2019-03-01

  ULJO
Humor är till stor glädje och förlänger livet. Ingen har dött av ett gott skratt.
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt