Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill ha mer



Det räcker inte att jag älskar dej
åtrår dej
är lojal och trogen

Du vill ha mej på knä
vill att jag ser upp till dej
beundrar
avgudar
ger dej varje vrå av mej

Jag kan vara hon
Vara det
Längtar dit
Vill

Men du måste förtjäna det


först




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 363 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-03-02 03:41



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Gillas!

Det självutlämnande och, än mer, det självutplånande jaget skänker dikten styrka och smärta utan att bli sentimental.

Snygg balansgång där. :)
2019-03-18

  Gunnar Hilén VIP
Ser du inte vad hon skriver !!!!!! Var ser du kraven karl !!!???
2019-03-04

    ej medlem längre
kvinnor har omänskliga krav
2019-03-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl där!
2019-03-02

    ej medlem längre
Ingen förtjänar att man utplånar sig själv.. Bra text annars, väl avvägda meningar..
2019-03-02

  Onomatoprofet VIP
Mer!
2019-03-02

  Whero
Komplicerat bra.
2019-03-02

    ej medlem längre
En besinningslös kärlek som tar plats kan vara svår att hantera, lite ödmjukhet gör honom så mycket mer tilltalande. Sen ska han "förtjäna det"!
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff