Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med våra tungor i ett kryss

ger vi varann en kyss när vi träffas på nere vid båten
Och omvälvande som det är gungar det just nu
ganska så fett här i våran kabyss
där vågorna tar oss ner på djupet av våra känslor
Och om vi går ännu djupare ner på det hela, kan det
tänkas att det dyker upp en liten krabat om nio månader
Men vart kom du ifrån

Såg du inte, pappa
Mamma, födde ju mig alldeles nyss

Med våra tungor i ett kryss, utdelar vi varann en liten kyss
när vi träffas på
Ett tecken på våran kärlek och tillgivelse, då det ibland
ingår lite hyss
Men hysch
Säg inte det till någon
Låt det istället få vara våran egna lilla hemlighet..

Ken Cassel
2/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-02 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel