Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig alltid att le

när jag känner mig nere och mår riktigt dåligt
Ja, du får mig alltid på ett så himla gott humör
och jag kan inte förstå hur du gör
För du lyckas ju varenda gång
Så det är som om du trollar för mig och gör mig
helt paralyserad
Jo, det är som om du får mig att känna mig älskad
av någon
Och den någon är ju du
Och jag vet inte hur du lyckas, för lyckas gör du
Så vad du än gör så är det någonting magiskt
För varje gång som jag är tillsammans med dig
står tiden bara stilla, för att jag har det så himla kul
Så att bara ha fått den äran att få lära känna dig
har gett mig en massor av tur
För du får mig ju alltid att le, vilket jag kan leva med.

Ken Cassel
3/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-03 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel