Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På gränsen mellan affirmation och förverkligande ... Tidigare publicerad här i juni 2013 - bilden är min egen men publicerad på olika sidor och vidare spridd på nätet under minst 18 års tid!


Det är när du är som allra mest irriterande ...

... morgontrött
fullständigt osminkad
och låter mig förstå
att du känner dig
absolut opresentabel
och helst vill
få gömma dig för världen
i allmänhet
och för mig i synnerhet ...

Det är då jag vill
få hålla om dig
nära, nära tätt intill
och känna inom hela mig
att du är det vackraste jag vet
min underbaraste dröm
förvandlad till verklighet ...

En verklighet
som är den bästa jag vet
där jag känner att
du visserligen är irriterande
men på ett underbart sätt ...

... för när jag får somna med dig
och vakna med dig
nära tätt intill mig
så finns det intet 
som vare sig är fel eller rätt
på något för mig tänkbart sätt ...

Känner bara inom hela mig
hur mycket jag älskar dig
och att hela det koncept
som är dig
är som om du vore ordinerad
och förskriven på recept
för att du är så himla rätt
och bra på alla sätt och vis
för varje tänkbar aspekt 
på det som är hälsosamt för mig ...

Det är allt det här
och miljoner detaljer därtill
som får mig att veta
att du är den jag söker
och att du är den dig
som är alldeles totalt 
och tveklöst absolut 
ämnad bara för mig ...

... precis så som jag
är ämnad för dig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-03 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP