Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är min egen lyckas smed

 

 

sant ordspråk

som aldrig 

går ur tiden

 

men du

får

gärna 

göra mig ännu 

lyckligare

 

då och då

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 372 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-06-19 08:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt god anda
2019-06-30

  Hopplös själ
Gillar att du tar ett ordspråk och sedan gör det till ditt eget på något sätt.
Förfinar det ytterligare på något sätt.

2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik