Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu är det så mycket jag skulle vilja förmedla i skriftad form att jag inte vet vad jag ska börja med ... Frustrerande är ett understatement för hur det känns inom när det blir så ... då i juli 2013 men periodvis återkommande också här och nu ...


Vissa dagar ...

... inspirationen 
som mitt skrivande driver
bäst min produktion beskriver
till såväl kvalitet som kvantitet
som någonting mitt emellan
det som visar sig mera sällan
och det mer frekventa somt ...

Andra dagar
jag finner
att jag inspirationen
under den tilltagande inflationen
närmast desperat jagar ...

Men stundom
när jag den ikapp hinner
All kraft ur mig rinner ...

... och det enda som mig
om någonting alls minner
är att det inte bara känns
utan att allt också är 
absolut tomt ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-04 23:19



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, vissa dagar är guld. Andra dagar får man endast schasa iväg.
2019-03-05

  danne //
Ibland drar det iväg för långt men jobbigt när stiltje uppstår ;)
men det kommer nog Peter!

Mvh Danne
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP