Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänker som så att det är väsentligt att lämna kvar någonting positivt när man går ... ett leende, ett vänligt ord eller så ... Publicerades tidigare här i juli 2013 men det förmedlade budskapets mening och innebörd torde sakna bäst före datum ...


Det du lämnar kvar när du går ...

... är ej alltid någonting
som betyder ingenting ...

... utan kanske något
som lämnar djupare spår
än du själv ens vill förstå ...

... Spår som består ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-05 19:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Såå viktigt att tänka på...bra...
2019-03-11

  AiA Maria den fria
Tack för -Uttryck som skänker avtryck !
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP