Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lever ju i det där missförståndet med avseende på att sex och kärlek är intimt och oskiljaktligt inbördes förknippade och förbundna med varann ... (juli 2013 men i sin kärna saknar den bäst före datum)


Ingen kan älska med och få dig att komma ...

... så som blott bara
och endast jag kan ...

Ty du
Du är min kvinna ...

Och jag
Jag är din man ...

Eftersom vi är
ämnade för
och menade för varann ...

För om det inte så vore
så skulle vi ej
vara ämnade för varann!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-06 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP