Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jakt efter erogena zoner

 

 
I tunnelbanan 
mitt emot mig 
 
sitter en man och 
läser boken
"Cultivating your male
sexual energy" 
 
Kanske det är lösningen
tänker jag 
 
Kvinnorna blir mer nöjda 
om min kärlekslåga 
brinner längre 
 
Efter en kort testperiod 
inser jag att det inte fungerar 
 
Då börjar min livslånga jakt 
efter att  hitta de erogena 
zonerna 
 
Det är ett projekt som 
kräver list och erfarenhet 
 
Mina framgångar tycks vara 
slumpmässiga
 
De erogena zonerna tycks rulla 
undan mina händer,
som känsliga blodkärl då
de undviker sprutan 
 
Mitt projekt tycks bli 
livslångt och jag har 
ännu inte hittat 
nyckeln till framgång 
 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 318 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-03-07 20:18

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skippa kristendomen
2019-03-08

  Respons VIP
Trägen vinner!
2019-03-08

  alicja lappalainen VIP
du får bokis för hoppet.
2019-03-08

  Kungskobran VIP
Vad är det som plågar
kanske för att jag inte vågar
bejaka min sexualitet
och därför går bet
på att hitta de zoner
som skapar miljoner
av kärleksvibrationer
Kärleksterapi är kanske svar
på hur du har
det med dina erogena zoner
som skapar kärlekstoner.
Lyftet finns där
gör dig kär
i terapeuten
så löser sig resten

2019-03-08

  AKT VIP
Det finns bara en lösning och den ligger i själva sökandet
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten