Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri företagsamhet måste löna sig


Den rika och bortskämda storföretagaren

Det beror alldeles på vad ni har att erbjuda mig
om ni ska ha en chans att fånga upp mitt intresse
För jag satsar inte tre miljarder på något skräp
Någonting som ingen sen vill ha
För är det så kommer jag att tacka för mig här redan nu
och be er dra
För jag är ute efter kvalitet och inte kvantitet
För jag vet själv hur arg som jag blir om jag köper något
för tre hundra kronor som till exempel
ett par nya skor
och som sen går sönder redan efter ett par veckor
Nä, något sådant skräp vill jag inte ha
För det gör ju inte den endaste människa glad, tror jag
Så det beror alldeles på vad ni har att erbjuda mig...

Ken Cassel
8/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-08 22:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...kvalitet är bättre än kvantitet...
2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel