Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På gränsen mellan affirmation och verklighet ... - i juli 2013 ... - idag enbart verklighet ...


Egentligen är det bara ett större fel med dig ...

... som är så där
alldeles i övrigt
perfekt ämnad för mig ...

- Det är att du ej
finns här just nu
tillsammans med mig ...

Saknar dig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-09 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP