Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Över gränsen mellan Affirmation och verklighet i juli 2013 - idag känns det som om du finns i verkligheten ...


Det finns inte någonting som ...

... skrämmer mig ...

Det som däremot 
kan skrämma mig
är när 
saker och ting
blir som så
att de
nu som då
utmynnar i absolut ingenting ...

Det är den känslan
som fyller mig
när allting runtomkring
allt mer fylls ut
tillsynes från
början till slut
med för mycket av ingenting ...

... vilket även inkluderar
rummet som helhet i sig
när det fylls av 
en mängd ord
från någon som betyder
någonting alldeles speciellt för mig ...

... ord vars verkliga innebörd och mening
ej längre betyder någonting  ...

Den dig som för mig ämnad
kan inte någonsin 
komma att sakna
vare sig
innehåll eller innebörd
med verklig mening för mig ...

Ty det är allt det du står för
och allt det du härbärgerar inom dig
som i ljuv förening
sammantaget
gör att du inte någonsin
kan förlora vare sig i 
mening eller betydelse för mig ...

Dessutom får världen i sig
en större begriplighet
och en känsla av större möjlighet
när jag möter den tillsammans med dig ...

... Någonting som fyller upp
och inspirerar 
i varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig ...

 

 

- Nämnde jag för dig
att du med hela ditt väsen
och din närvaro 
färglägger hela världen i allmänhet
men så även kärleken och allt annat 
som är väsentligt i synnerhet
för mig? ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-10 18:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Mediebruset fylls av tron på att rörelsen i sig är det som allena saliggör
själva framåtskridandet och må-bra-andet. Otaliga kameravinklar, ständiga
bakgrundsmusiken och slammer blir man bara trött av. Det är show över allting.

2019-03-10

    ej medlem längre
Fint Peter
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP