Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJEJ

Ordet tjej är ett onomatopoetiskt klingande ord

Det låter så spänstigt och elastiskt

Man kan lägga in så många betydelser i ordet 

Det är likt ordet sisu som uttrycker 

en obändig kraft och livsvilja

En kvinna av i dag axlar så stort ansvar

Har så mycket att bestyra

med familj, arbete och olika samhällsnyttiga uppdrag

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-10 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP