Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ett mirakel

Ett under har skett
Ja, nu när alla krigen är ett minne blott då hela jordens
befolkning har blivit till en enda nation
med en enda religion
En religion där den predikar om att man inte ska göra
det mot någon annan det som man själv
inte vill bli utsatt för

Det är ett mirakel
Ett under har skett
Ja, nu när rasismen är ett minne blott och hela jordens
befolkning har blandats med alla
För hand i hand ifrån land till land håller vi nu alla på
att tralla tillsammans i den nya världen
där hudfärg inte längre spelar någon roll
Bådar bara gott medan vi alla flyger med planeten
fritt fram igenom kosmos
På den långa färden igenom universum...

Det är ett mirakel
Ett under har skett!

Ken Cassel
11/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-11 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel