Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På andra sidan gränsen mellan affirmation och verklighet ... Tillkom här i juli 2013 men känns just nu mer som verklighet ...


För manus och regi ...

... i detta som 
ska föreställa vårt liv
står du och jag
som är det vi
som är ämnat att förbli ...

Ty vi är
och har så alltid varit
varandras absoluta
dröm och fantasi ...

- En orealistisk utopi
för vem som helst annan
men för oss två
nu som då
en fullständigt realistisk entropi ...

... vilken är oundviklig
för sådana som du och jag
när vi möts, förenas
och älskar med varandra
för att för all framtid
komma att bli
ett över evigheten
obrytbart och hållbart vi ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-11 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP