Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
F-låt ... men det är i brytningstiderna så som vid sängdags och när det är tid att vakna som jag dig som absolut allra mest saknar ... och varje ögonblick däremellan ... skriftat i juli 2013 men så mycket verkligare idag ...


Söker finna affirmation ...

... för att just denna morgon
kunna få känna din närvaro
nära tätt intill mig ...

... Något som 
skulle förändra
hela min aktuella situation ...

- Bara det 
att få somna 
nära tätt intill dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-12 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP