Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På stundom förekommen anledning, men oftast är behovet av att skrifta ned just ett sånt här flöde rätt obehövligt ... Eller? ... Publicerad i juli 2013 - pamfletten som nämns slutade jag använda 2016


Kanske är det så ändå ...

... att jag defakto är
en sådan där brandfackla
som jag så ofta under mitt liv
blivit beskylld för att jag är ...

- Tänker lite på min lilla pamflett
som jag lägger ut som brandfackla här
i tid och otid
åtminstone en till tre gånger per dygn
eller så ...

Detta i en miljö
där alla äro kreatörer
och söker bekräftelse för
det de publicerat här
av allt det de gör ...

- Vem sjutton tror jag egentligen att jag är? ...

- Varför är det jag publicerar
så mycket mer värt att bli uppmärksammat
än vad alla andras alster är som publiceras här? ...

- Om det anses att jag är en brandfackla
i andra sammanhang i verkliga livet i allmänhet ...

... borde det inte förvåna mig allt för mycket
om det irriterar en och annan 
när jag låter mina texter be om lite mer uppmärksamhet
så som jag gör med min lilla pamflett i synnerhet ...

- Men jag kan informera eventuellt intresserade
om att denna min lilla återkommande påstötning
för uppmärksamhet av mina textflöden
förlänger deras livslängd väsentligt ...

... vilket bekräftas av såväl
fler läsare, applåder
som kommentarer 
på såväl nytillkomna texter
som vad avser väsentligt äldre 
längre bak i mina arkiv ...

Önskar er alla en fortsatt fin sommar
och ett alldeles förträffligt kreativt liv ...

Kram
Peter

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-13 05:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Somliga är populära och hyllas av många oavsett vad dom skriver.
Somliga skriver ypperlig poesi men hyllas av få
Varför är det så?
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP