Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då och då får jag klagomål på att jag är för selektiv och borde vara mer inkluderande och bejakande till de sexuellt relaterade inviter som jag får från och till i mitt liv ... (RYS ...) (i juli 2013 men budskapet saknar bäst före datum)


Sex och kärlek är och förblir ...

... inbördes beroende av varandra
för mig i mitt liv!

Subventionerad kåthet
för att inte någon ska behöva känna sig
diskriminerad på grund av
att de i grunden inte har någonting
som på det sexuella planet
attraherar mig ...

... Det är något som
vare sig har varit
är
eller någonsin kommer
att kunna bli
någonting som får något
som helst gehör hos mig ...

Glöm inte någonsin min tes
vilken inte kommer att bli presenterad
av mig i skriftad form inom parentes ...

- Vi älskar inte människor för att de är vackra
- Vi finner dem vackra därför att vi älskar dem!

... När det kommer till kåthet, vilket jag räknar till
det som hör kärleken till och som jag anser
vara någonting som jag själv äger rätt
att bestämma över om, hur och när 
jag vill låta den få komma till uttryck
tillsammans med någon när jag själv vill ...

Vilket förutsätter att det finns någon
som jag älskar i mitt liv
och som jämväl finner mig lika attraktiv
och därför också detsamma som jag vill!

Virtuellt grundad kåthet
är ingenting som lockar mig
För utan verkliga möten
och äkta beröring och kommunikation
finns det ingen som helst grund
för mig att vare sig inleda eller ha 
någon som helst sexuell relation!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-14 11:50



Bookmark and Share


  Flisan
Vet inte om det har med min generation att göra eller om det bara är i min krets. Men kärlek och kåthet hör inte ihop alls i mitt fall....
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP