Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en låttext


Vi stannar här (v.1.2)

Vaknar upp en ledig dag, när du och jag
Får stanna hela dagen under täckets dun

Efter åskans vilda dån, och blixtars bleka ljus
Ser jag regnet slå mot rutan i ditt rum

Men du och jag vi stannar här
I pausen mellan andetag
I värmen mellan fyra ögons ljus
Och du och jag vi lånar lite tid av evighet
Tillsammans i en stund av våra liv

Men det blir kväll och på din vägg i gatljussken
Ser jag skuggan från busken vid din grind

Och din persienn gör din hud så randigt mörk
Mitt finger följer mönstret till din kind

REF

Om det blåser och är kallt
Om det regnar överallt
Kan vi värma oss i sängen litegrann
Och om blixten släcker el så att vi inget ser
Så tänder vi en brasa och varann

I eldens varma sken i nattens stilla ro
Mellan våra nakna kroppar byggs en bro

© Roger




Fri vers av Roger VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2004-10-13 23:10



Bookmark and Share


  Anette Blomberg
"vi lånar lite tid av evighet" Sinnligt varm text. Nu vill jag lyssna den utanför örat också...
2004-10-14

  Rachel Roth
Vilken bra text...kan nästan höra melodin. Blir mycket nyfiken!
2004-10-14

    Barbro. Norberg-Rönnlund
text detta & med musik till så.....Kanon !
2004-10-14

  Hans w-art Westlund VIP
kommer musiken till den också?
2004-10-14

    Göte Holmlund
fin text MEN när kommer trumsolot??
2004-10-13

  Manal
Väldigt fint skrivet !
2004-10-13

  Cecilia
Gillar texten. Skulle man kunna få se noter, eller åtminstone ackord? -Så att man får helheten.
2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP