Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllepoesi

Jag är full så att det räcker och täcker
Ja, jag är så full att jag knappt vet vad jag heter
Och så här tidigt på dagen också
Så låt mig få tänka efter lite nu
Kenneth
Nä, så heter jag inte
Kenny, Kent eller Kenta
Nej, så heter jag inte heller
Det är jag hel säker på
Ken
Ja, det namnet känner jag igen
Det är ju så jag heter
Ken heter jag
Därefter så skrattar jag gott åt mig själv för när jag
kom på mitt eget namn vart jag ju
så himla glad ..

Ken Cassel
15/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-15 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel