Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna

Bilderna sköljer genom
mitt medvetande
de filtreras i hjärtat
jag radar upp mina tabletter
kraften är fläckvis
i avtagande
jag är en gammal värld
ett ärr från förr

Tiden blir allt mer
en subjektiv upplevelse
den lurar mig
gång på gång
den vinkar till mig
från andra sidan av rummet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-16 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP