Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag



Mycket av

ingenting

noll

Avskalat
och tomt

Jag har

åldrats
en dag

Men

Min aura,

den

är orörd

Likt en duva

av silke

Gårdagen,
den
svepte
förbi
Utan notis

Ingen märkte mig

Jag märkte ingen

Ansikten passerade

Jo
Just
det,
nu
när jag tänker
efter,

När jag
rannsakade
mig själv,

Någon frågade
efter mig,

Svagt

Lågmält

Betydde det
något?

Att jag
ändå
hade bringat
mening
I någon annans liv

Fanns i någons tankar

Vidrört

Och

gjort en uns skillnad

Kanske

Är det därför vi lever?

För att ta plats och vara gäst i någons medvetande

Men släpper taget

Det gör vi

Omedvetet







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-16 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP