Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringt! Infingrad!

Det är alltid någon som pekar finger!
Vilkens klocka är det då som ringer?
Är det den som fortast springer?
Eller den som säger sig ha
det allra renaste finger?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-18 06:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ett problem med samma mobil-ringsignal. Alla kollar men bara en är utvald...
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt