Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor som tär ner


Använd

Vägen hem är lång

Jag hittar inte mig själv längre
Vet jag ens
Vad jag sysslar med

Jag famlar fram i dimman
Klarar knappt av att stå
Vad är det du gör med mig?

Knäsvag

Din blick
I min

Smärtan gone
Du tar min hand
O smeker min kind
Och för en natt blir jag din

Allt som sagts
Försvann
Allt jag ville ha
Stod i brann

Ner till avgrunden
Med mig

Jag är fake

En robot
Du styr

Jag är inte längre kvar
Begravd bland resten
Inte längre din
Inte längre speciell
Enbart för en kväll




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-13 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson