Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


689.you don't know...

... nobody owns ME
and you know I'm not your...

men någonstans FÖRBEREDER
FULLMÅNENS VÅR _ kusten
av själ...utan brand...

och min vandrande ögonfärg
uttorkade oändliga gånger
när DU sade...

"MY FANTASY IT BECOMES
THE EARTH'S REALITY!"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP