Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriminalchefen säger

efter att ett mord har skett på en öppen gata
Om vi ska få tag på den skyldige måste vi nog
börja gräva allt djupare
Vända på varenda sten
Utmana varenda möjlighet
För därute vet vi redan om att det är någon som har
sett någonting
Men ingen vågar träda fram
Så det ser ut som om det är våran uppgift som
kriminalare att ta reda på det
Så kom igen nu mina kära kolleger
Vi har en mördare att fånga in
Så rör på er
För här inne händer det ingenting
Om vi ska få tag på den skyldige är det bäst att vi
sätter fart för tiden den går
På språng...

Kriminalchefen säger efter att ett mord har skett!

Ken Cassel
22/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel