Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan lita på mig

För aldrig att jag skulle kunna svika dig
Älskar ju dig
För så fort du ropar mitt namn, kommer jag ju alltid
så fort jag bara kan
För det finns ju ingenting som jag inte kan göra för dig
Älskar ju dig
Kärlek för hela slanten här, minsann
Men bara för att jag kan göra allt det här för dig
så behöver du inte utnyttja mig
För då kommer jag ju bli så pass sårad att jag bara
lägger mig ner på vägen i väntan på att en bil
ska komma
För då gör det ingenting, eftersom du redan har kört
över mig och mitt hjärta har redan brustit...

Du kan lita på mig!

Ken Cassel
22/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-22 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel