Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... en regndags morgon.


LJUVA SOMMAR


Ett steg ut i regnet
djupa andetag av ny dag
häggens doft svävar självklar
i mitt medvetande
vindens nektar.
Måsarna skrän överröstas
av sparvungarnas ivriga hunger.
I min stillhet skrider
sommaren vidare
doft av nyutslagen syren
det gröna djupnar
nyanserna gifter sig.




Fri vers av BitterSweet
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-06-22 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet