Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskap samhörighet



Skrivarvänner
Som inte märks

För en tid är det tyst

Pennor man gillar

Vars verksamhet upphör

De är slukade av
Sina liv

Allt som pågår

Som hör till vardagen

Men som genom ett
Trollslag

Är de plötsligt tillbaka igen

Med ett alster

Som värmer ens hjärta

Poesins kärna




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-24 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP