Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELVETESTIMMAR

jävla tid att du skall gå så fort
varför unnade du mig inte lycka i evighet

förbannade helvetestimmar
alla djävulsminuter utan honom gör ont

men nu, när jag tvingats avstå från allt
då är du tid evighetens väktare

jag kan bara hoppas att alla jävla sekunder skall
bli grå glömska jag vill inte minnas mer




Fri vers av BitterSweet
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-06-22 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet