Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMPLICERAT INGENTING

plötsligt kom det
en massa ord till mig
men inte ett enda räckte till
inget ord kunde berätta
om den längtan du tände

Vad skall jag göra
när alla ord blir genomskinliga
och sköra som kristall
jag vill ropa ut min tro på dig
men orden orden orden

När allt bara fick bli ett minne
och smärtan klirrar i mitt inre
då bildar alla ord
världens mest komplicerade
ingenting




Fri vers av BitterSweet
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-06-22 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet