Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag

Skingra ditt rike
låt dunet ur redet sväva för vinden
vråkarna ropar med tomma näbbar
och ravindjupet svarar
erosionens långsamma mullrande
hyvlar skikt efter skikt ur jorden
och de små husen på klippan
de buktande taken, fönsterögonen
fåglarnas obetydliga nästen
de syns knappt i det tilltagande diset
röken från fjärran byar




Fri vers av Grävling
Läst 230 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-03-26 19:24



Bookmark and Share


  Red Jim
Så sensitivt och vackert! En underbar text!
2019-04-01

  vladimir bulletin
skingra sitt rike, se hemvist försvinna i uppbrottet, vilsen ropa efter riktning utan att få svar, men lyft ovan förgängelsen åtminstone den stund man bestämmer sig för att fly. varthän? ingen vet, men inte här, under de buktande taken iaf... existentialistiskt!
2019-03-28

  Aisha VIP
...inte så många rader, men med så mycket innehåll..
jag hör ljud och känner vinden..kylig mot mitt ansikte...
tycker om!
/Aisha
2019-03-28

  morgonstjärna VIP
fint
2019-03-26

  Nanna X
Bäst!
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling