Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snygg blondin var på ett gym

och iakttog en bodybuilder som höll på och tränade
- Boom!!! Sade han och slet av sig tröjan
- Vad är det där? frågade blondinen
- Det är 30 kilo dynamit baby!
- Boom!!! sade han igen och slet av sig byxorna
- Vad är det där på dina ben? frågade blondinen
- Det är 70 kilo dynamit baby!
- Boom!! Sade han ännu en gång och slet då av sig
kalsongerna
Då gav blondinen ifrån sig ett gällt skrik och sprang
i panik ut ur gymmet
Killen sprang då ikapp henne och frågade varför
hon sprungit sin väg
Då svarade hon, med en darrande röst
- Jag vill inte vara i närheten av all den där dynamiten
när jag märker att stubinen är sådär kort..

Ken Cassel
26/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel