Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AlltTycksGrått

Är det nu livet går i bitar,
nu lyckan vänder.
Jag är rädd,
det syns- eftersom jag skakar tänder.
Kan inte backa nu,
inte ta mig fram- vad fan är det som händer.
Vad gör man,
när man inte kan förändra nått.
När man är vilsen,
inte kan se färger- eftersom allt tycks grått.

Gör ett försök att fånga
dem tappade andetagen,
samtidigt som jag inombords skriker.
Mitt hjärta sviker,
min kropp blir svag- bryts ner totalt,
om du säger orden,
som min hjärna redan valt -"vill inte mer",
Då går jag under.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi