Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentalt korståg

När du ser människor
göra det värsta tänkbara,
otänkbara,
kan du bara förstå
och göra något åt saken
om du ser till dig själv,
om du ser oss

Annars blir du ett mentalt korståg
Precis som under medeltiden




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 22:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP



Bra begrundade skrivelse!
Lusten att bränna ihjäl en
människa som gjort fel
Fel och som redan
sonat sitt brott?
Lynchmobben
Finns runt
Omkring
Där man
Minst
Anar
Det!
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner