Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003 som en reflektion över drivkraften till skrivandet i allmänhet och behovet av att få kommunicera i synnerhet... Publicerad tidigare här i april 2005. Men saknar bäst före datum ...


Det outtalade

Ordet
Det outtalade
Det tysta
ännu ej definierade,
oskrivna ...
Det förlösande ordet
förmedlande tankar
och känslor med innehåll
och innebörd
Ännu outtalat,
tyst, oskrivet,
flyktigt ogripbart ...
Ordet som fyller mina sinnen
till bristningsgränsen
Ordet som definierar
behovet av att få kommunicera,
som jag känner brinner inom mig ...


©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-28 14:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tanken som växer mellan raderna.
2019-03-29

  Yrre VIP
Så är det, känns det!
2019-03-28

  Kungskobran VIP
Ordet som blev fel,
ordet som ångras
ordet som brinner
ordet som släcks
ordet som ger hopp
ord av kärlek

2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP