Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville bara bli älskad!

 

 

Vardagsrummet är stort.

Mil mellan oss.

Mina ord når inte fram.

Känner du samma sak?

Jag försöker förstå.

Jag försöker att vara lyhörd.

Jag väntar, jag väntar och jag väntar...

Känner du som jag?

Tystnaden som uppstår.

Tomheten som ekar.

Vem ska gå först.

Du eller jag?

Vem tror du går först?

Du eller jag?

Hör du mig, vem ska gå först?

Du eller jag?

Vem frågar jag, vem går först?

Vem ska gå först?

Vem går först?

Kan du känna min sinnesstämning i luften?

Känner du min rädsla?

Känner du hur jag ber dig?

Känner du min frustration?

 

Jag har delat mitt liv med dig.

Jag har gett dig allt jag har och lite till.

Vi har promenerat tillsammans, hand i hand.

Vi har älskat som ingen annan kan.

Du har tagit mig till universum och bländat mig med din charm.

Dina sidor är många.

De flesta är goda, ja de flesta är goda.

Men din smak är dyr.

Du slukar kvinnor med blicken.

Trogen det är du.

Du är med mig 24 timmar.

Men din smak är fortfarande dyr.

 

Jag kan inte leva så.

Spela gärna en massa spel, det är ok.

 

Men nu är det min tur att kasta tärningen.

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-28 17:49



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Svenska folket håller på att bli ett spelmissbrukande folk. Man super mindre men gör av med pengarna på spel i st. Kärleken går sönder när en är narcissist och bara tänker på egen tillfredsställelse.
2019-04-01

  Lars Hedlin
Oerhört stark och full av känslor som berör på ett djupare plan!
2019-03-31

  Peter G VIP
En dramatisk text på många vis och du förmedlar de starka känslorna väl!

Relationer bygger på kommunikation, här tycks kommunikationen brista till stora delar vilket ger upphov till många frågeställningar.

2019-03-30

  Quasimodo
Klokt och insiktsfullt för viljan och tanken om att välja för sig själv, för det man önskar och längtar till!
2019-03-29

  lodjuret/seglare VIP
Ler på slutet, även om texten i början, vars innehåll verkar inverka på en läsares egna minnen.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP