Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissus dansar

Narcissus sjunger,
Följ mig i dans!
Åh!
Du dansar så vackert,
vilken naturlig vals!

Låt oss så pröva,
ett snabbare steg,
hölja tempot en smula,
var inte feg!

Åh! suckar din vän,
som dig ledat i dans.
Sucken så djup,
nöjet helt hans.

Där klev du visst fel!
Åh! fel å fel å fel igen!
Ja, jag misstog mig.
Dansen är ändock,
inget för dig!




Fri vers (Fri form) av Himlarymder VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-29 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himlarymder
Himlarymder VIP