Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

¤ Lycklig i alla sina dar ¤

Med en klunk av den magiska trolldrycken
*lycklig i alla sina dar*
fick hela hennes liv en dramatisk vändning för på en
enda natt hade hela hennes utseende fått en dramatisk
förändring
För när hon vaknade upp råkade hon se sin egen spegelbild
i vattnet då hon märkte att hon inte längre var en ful
ankunge utan en vacker prinsessa
Och så såg hon ju inte ut, sist hon minns

Lycklig och glad i hågen började hon dansa på vägen fram
tills hon hamnade vid ett stort och vidundrigt slott
Och när hon väl kom fram och in innanför grindarna
märkte hon att det fanns en fantastik stor trädgård där
och innanför porten till den stora hallen var det
graciöst lyxigt och flott
Och det är då som en betjänt kommer fram till henne och
säger blott, Ers höghet
Prinsen din väntar på dig däruppe i sovrummet som
vanligt, så jag har redan parkerat Ferrarin din i garaget
Och det är då som hon verkligen fattar att den
magiska drycken *lycklig i alla sina dar*
verkligen fungerar
`yippie´

Ken Cassel
29/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-29 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel