Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid redo!!!

Gråt inte för att det är över
utan le, för att du fick vara me´!
Livet är ju så, att under kan ju igen ske...
Och då gäller ju ett
att du är direkt beredd
bara för ett: Att hänga me´!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-30 19:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
pRECIS
2019-03-31

  Lars Hedlin
Bra och vist skrivit!
2019-03-31

  Rise Little One
Det finns alltid risk att hänga med ... men så är det alltid med livet!
2019-03-31

  ULJO
Klokt
2019-03-31

  lodjuret/seglare VIP
Uppmuntrande text för ett som möjligt bedrövat hjärta, den som sörjer över en kopp kallt te sitter åtminstone ned på stjärta...
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt